Kleding eisen

Kleding-eisen diplomazwemmen zwemdiploma A

Bij het diplomazwemmen voor het zwemdiploma A dient de kleding te bestaan uit:BadkledingT-shirt, hemd of blouse met korte mouwen, korte broek (d.w.z. broekje met pijpen; broekjes die naadloos aansluiten op de huid zijn niet toegestaan)Schoenen (plastic, leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan)

Het is toegestaan dat kandidaten in plaats van een broek/blouse en jurk of rok/blouse dragen. De jurk/rok moet tot over de knie reiken.

Kleding-eisen diplomazwemmen zwemdiploma B
Bij het diplomazwemmen voor het zwemdiploma B dient de kleding te bestaan uit:BadkledingT-shirt, blouse of hemd met lange mouwenLange broek (lange broeken die naadloos aansluiten op de huid zijn niet toegestaan)Schoenen (plastic, leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan)

Het is toegestaan dat kandidaten in plaats van een broek/blouse een jurk met lange mouwen of rok/blouse met lange mouwen dragen. De jurk/rok moet tot over de knie reiken.

Kleding-eisen diplomazwemmen zwemdiploma C
Bij het diplomazwemmen voor het zwemdiploma C dient de kleding te bestaan uit:BadkledingT-shirt, blouse of hemd met lange mouwenLange broek (lange broeken die naadloos aansluiten op de huid zijn niet toegestaan)Regen/windjack (bedoeld wordt een jack met lange mouwen, dat vaak is vervaardigd uit een soort nylon)Schoenen (plastic, leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan)
 

Het is toegestaan dat kandidaten in plaats van een broek/blouse een jurk met lange mouwen of rok/blouse met lange mouwen dragen. De jurk/rok moet tot over de knie reiken.

Zwemvereniging "De Waterratten", Postbus 137, 5056 ZJ Berkel-Enschot
Terug naar boven