Nieuws

Nieuwsbrief oktober 2018

05 oktober 2018

Herfstvakantie


De zwemlessen gaan in de herfstvakantie gewoon door! Diplomazwemmen


De data voor het diplomazwemmen en het testzwemmen zijn dit seizoen:
 
Diplomazwemmen Testzwemmen
Zondag 25 november 2018
13.00 tot 14.30
zaterdag 17 november 2018
Zondag 24 maart 2019
16.30 tot 18.00
zaterdag 16 maart 2019
Zondag 23 juni 2019
13.00 tot 14.30
zaterdag 15 juni 2019


Kijkles


Op donderdag 25 oktober en zaterdag 27 oktober is het kijkles. De ouders mogen de laatste 20 minuten op het bad. Om het gebruik van de blauwe schoentjes te beperken, vragen we u om zelf badslippers mee te nemen of op blote voeten te lopen. 


Rabobank Actie Hart voor uw club


Logo RCC
Ben je lid van de Rabobank Hart van Brabant en heb je een stembiljet ontvangen?

Stem dan op de Waterratten. Met deze bijdrage kunnen wij verdere stappen zetten voor het leerlingvolgsysteem. Stemmen kan tot 14 oktober. Bedankt voor je stem!

Gebruik deze link om te stemmen of klik op de afbeelding.

Duurzaamheid


Omdat niet iedereen de vorige nieuwsbrief heeft ontvangen en we een aantal nieuwe leden hebben, herhalen we onderstaand bericht in deze nieuwsbrief. 

We willen op twee manieren werken aan een betere duurzaamheid
  • We gaan meer communiceren via de mail. We delen geen nieuwsbrieven meer uit op papier.  We hangen regelmatig mededelingen op bij de poortjes en plaatsen berichten op facebook. Twijfelt u of een zwemles doorgaat, kijk op de agenda op onze website. Daar staat vermeld of er zwemles wordt gegeven. 
  • We gaan het gebruik van de blauwe schoentjes beperken. Neem zelf badslippers mee als je naar het bad loopt of loop op blote voeten.  We merken dat de blauwe schoentjes snel kapot gaan en vaak na 1 keer gebruiken worden weggegooid. We voorkomen hiermee dat betaald moet gaan worden voor de blauwe schoentjes. 
 

Mailadres

Wilt u de mail op een ander adres ontvangen of op twee adressen ontvangen, stuur een mail naar ledenadministratie@waterratten.nl Dan wordt dat aangepast in onze administratie. 

 
Het is vandaag t-shirt dag! We wensen de kinderen die vanmiddag hun eerste zwemles hebben heel veel succes en zwemplezier bij de… Meer >
 
 

T-SHIRT DAG

01 februari 2020
Het is vandaag de eerste zaterdag van de maand. De waterratjes die in de kleurengroepjes zwemmen, oefenen vandaag met t-shirt aan. 
 
De eerste zwemles van het nieuwe jaar begint met t-shirt dag. De waterratjes die in een kleurengroepje zwemmen, oefenen vandaag met… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zwemvereniging "De Waterratten"
Terug naar boven